Werken binnenshuis

Elektriciteitswerken

Onze brede ervaring laat toe om aan al uw vragen tegemoet te komen:

Van kleine renovaties tot grotere nieuwbouwprojecten en appartementen

Van een klassieke lichtschakelaar tot een complexere domotica-installatie

Steeds kan u rekenen op een nauwgezette afwerking met de beste materialen, voor een perfect eindresultaat.

Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn vandaag de dag het gespreksonderwerp bij uitstek. Niet verwonderlijk wanneer je bedenkt welke voordelen ze bieden: De natuur wordt er beter van Op termijn maak je een aanzienlijke winst op financieel vlak

Installatie

Een zonnepaneleninstallatie bestaat uit 2 belangrijke componenten: De fotovoltaïsche cellen die op het dak geplaatst worden zetten zonlicht om in elektriciteit. Hoe beter ze naar de zon gericht zijn, hoe meer elektriciteit ze produceren. De elektriciteit die door de cellen geproduceerd wordt kan je niet rechtstreeks gebruiken, daarom dient er nog een omvormer geplaatst te worden tussen de zonnepanelen en je elektrische installatie. Bij ons kan je rekenen op een vakkundige en nauwkeurige plaatsing met componenten van de beste kwaliteit.

Voor elke job kan uw een correcte en eerlijke prijs verwachten.

Sanitair

We verzorgen al uw sanitair werken en aansluitingen voor grond-, regen- en stadswater volgens de nieuwste technieken en technologie.
Zowel voor de installatie van uw toilet, kranen, badkamermeubelen, douches, baden als voor al uw keuken-wateraansluitingen kan u op ons beroep doen.

 

Als installateur van sanitaire installaties plaatsen, herstellen, veranderen of onderhouden we uw sanitaire installaties.

We voeren alle werkzaamheden uit die betrekking hebben op leidingen, toestellen of recipiënten bestemd voor de aanvoer, de behandeling en de distributie van water voor sanitair en/of huishoudelijk gebruik of bestemd voor de afvoer van afvalwater.

Wij helpen bij het ontwerp van uw sanitaire ruimtes en geven advies wat betreft materiaal- en systeemkeuze.

We plaatsen heel zorgvuldig uw uitgekozen badkamermeubelen via onze groothandel.
Indien uw zelf meubels ter beschikking heeft kan hierover gepraat worden.

Samen met ons realiseert u de badkamer van uw dromen!

U kan op ons een beroep doen voor:

 • Plaatsen van Centrale verwarming volgens de nieuwste technieken en technologie.
 • Vloerverwarming
 • Warmtepompen
 • Zonneboilers
 • Nieuwe condenserende stookolieketel
 • Condenserende gaswandketels

Interesse in één van onze diensten?
Aarzel niet om contact opt te nemen

Ramen & deuren

Bouwt u een nieuwe woning waarin u deuren of ramen wilt laten plaatsen? Of bent u bezig met een renovatie en wilt u nieuwe ramen of deuren laten plaatsen? Kies dan voor een deskundige installatie! Dat scheelt een hoop potentiële problemen en neemt u veel werk uit handen. Bij ons kan u terecht voor alle soorten ramen & deuren. Zowel hout, PVC als aluminium.

Deuren en ramen komen in vele stijlen. En dat is maar goed ook, want zo is er voor iedere smaak wel een geschikte deur of raam te vinden.  Wij voorzien u graag van advies over wat er past in uw woning of kantoorpand en wat de voor of nadelen zijn van bepaalde materialen. Wordt het hout of aluminium? Of toch PVC? In samenwerking met onze experts van DJOBS kunt u vast wel een keuze maken! En daarna zal het gespecialiseerde team zorgen voor een perfecte plaatsing van de ramen en deuren. U kunt er daarna zorgeloos van genieten.

Keukens

Een badkamer renovatie is een grote klus waarbij vakmanschap zorgt voor een goed verloop van de werkzaamheden. De vakspecialisten van Djobs hebben als doel om renovatiewerkzaamheden vlot en aangenaam te laten verlopen. Met de juiste voorbereiding en een goede werkplanning is een renovatie binnen afzienbare tijd af te ronden. Uiteraard met hoogstaande afwerking en details naar jouw wens. 

 

Ben je toe aan een nieuwe badkamer? 

 

Bij een badkamerrenovatie is alles mogelijk. Afhankelijk van jouw wensen kan het zijn dat alleen het tegelwerk of sanitair moet worden aangepakt. Wil je echter de hele badkamer indeling veranderen inclusief de elektra en het leidingwerk? Ook dat behoort tot de mogelijkheden! Wij denken graag met je mee en zullen aangeven wat de opties zijn om tot het gewenste eindresultaat te komen.

Uw aanspreekpunt voor al uw werken aan huis en tuin.

Keukens

Het is uiteraard mogelijk om een keuken compleet te vervangen, maar het is niet altijd nodig om alle elementen in de keuken te vernieuwen. Wij laten de keuze volledig aan jullie.

Met DJOBS pak je alleen die delen van de keuken aan die toe zijn aan een opfrisbeurt. Niet alleen kun je hiermee kosten besparen, de renovatiewerkzaamheden zijn ook minder ingrijpend dan bij een complete vervanging. Met name voor ruimtes die veel gebruikt worden zoals de keuken kan renovatie de ideale oplossing zijn.
DJOBS kan zowel een compleet nieuwe keuken installeren als een bestaande keuken naar wens renoveren.

 

Bestaande keuken of een nieuwe keuken?

Het middelpunt in huis is vaak de keuken, dit is een plek waar gezinsleden samenkomen, waar heerlijke gerechten gemaakt worden en waar je met plezier kunt kokkerellen.
Tenminste, wanneer de keuken in goede staat is en voldoet aan de eisen van deze tijd. Er zijn veel innovaties op het gebied van keukens, en gelukkig hoef je daar niet altijd de complete keuken voor te vervangen. Naast tegels plaatsen en schilderen kun je de keukenkastjes vervangen, betere apparaten plaatsen of een nieuw keukenblad installeren dat wat hoger is om rugklachten te voorkomen. Wanneer delen van de keuken nog in goede staat zijn is het zonde om de gehele keuken te vervangen, dan biedt keukenrenovatie uitkomst.

Wat is er mogelijk met een volledige keukenrenovatie ?

Bij DJOBS denken we graag mee met de uitvoering van de keukenrenovatie. Hier zijn alvast enkele aandachtspunten in het renoveren va een keuken:

 • Is de elektronica in de keuken van goede kwaliteit? Zorg dat de bekabeling in orde is, dat de stopcontacten geaard en veilig zijn, en dat alle apparaten op de juiste wijze voorzien worden van stroom.
 • Soms kan het grondig reinigen van de tegels al voldoende zijn, soms is het beter om het tegelwerk geheel te vervangen. Naast functionaliteit is ook de uitstraling van de keuken een overweging.
 • Steeds minder keukens zijn voorzien van een gasoven, met een multifunctionele combi magnetron kun je niet alleen maaltijden opwarmen, je kunt er ook heerlijke soufflés in bereiden en knapperige croissants maken voor het ontbijt.
 • Door de keuken op een efficiënte wijze in te delen kun je meer ruimte creëren, dit kan bijvoorbeeld door andere inbouwkasten te plaatsen met schuifdeuren in plaats van scharnierdeuren.
Keuken vervangen

Als je op zoek bent naar een manier om je keuken te vervangen, ben je aan het juiste adres. Bij ons vind je een breed scala aan opties waaruit je kunt kiezen om je keuken een nieuwe look te geven. Of je nu op zoek bent naar een modern, klassiek of industrieel ontwerp, wij hebben verschillende opties beschikbaar om aan je wensen te voldoen. We hebben ook een team van professionals die je kan helpen bij het kiezen van de juiste optie om je keuken te vervangen. Ons team heeft veel ervaring met het vervangen van keukens en zal ervoor zorgen dat je tevreden bent met het eindresultaat. Aarzel dus niet om ons te contacteren als je op zoek bent naar een manier om je keuken te vervangen.

Vloerwerken

Bent u bezig met een nieuwbouw of renovatie? Doe dan een beroep op de diensten van DJOBS voor uw vloerwerken en tegelwerken.

Heeft u zelf al vloer voorzien of weet u niet waar beginnen?
Stuur gerust een mailtje of vul het contactformulier in voor meer informatie.

Schrijnwerken

Bent u opzoek naar een schrijnwerker voor allerhande werken in huis? En weet u niet welke gespecialiseerd is in wat? Contacteer ons dan en wij bezorgen de juiste vakman op de juiste plaats.

Maatwerk, in- of exterieur, voor elke job dienen wij ons aan. Hoe klein of groot het project mag zijn. Correcte prijzen en kwalitatief werk zit bij ons hoog in het vaandel.
Wij brengen voor onderstaande werken de juiste persoon bij u:

 • Keukens
 • Living
 • Badkamers
 • Slaapkamers
 • Zolderruimte
 • Berging of maatkasten
 • Binnendeuren en kaders
 • Tafels
 • Bureaumeubels
 • Wand of gevelbekleding
 • Carports
 • .

Interesse in één van onze diensten?
Aarzel niet om contact opt te nemen

Gyproc/bezet -en schilderwerken

Ook voor binnen -en buitenhuisafwerking kan u bij ons terecht. Helpt u graag een handje of heeft u al materiaal gekocht en zoekt u een vakman voor de job uit te voeren? Hier bent u op de juiste plaats.
Bij DJOBS kan u terecht voor binnen -en buitenhuisafwerking op maat. Wij werken zowel voor particulieren als voor bedrijven.
DJOBS werkt uitsluitend met kwalitatieve materialen en vakmannen. Of u nu kiest voor schilderwerken, behangwerken of bezettingswerken, alle opdrachten worden van A tot Z correct opgeleverd.

Gevelwerken

Restauratie

Gevelrestauratie wordt vooral toegepast bij oudere gebouwen. Het kan gaan om historische monumenten, maar ook om gebouwen of woningen met een authentieke of waardevolle gevel. Gevels verliezen heel wat uitstraling en roepen minder sfeer op wanneer ze vuil en beschadigd zijn. De gevel is immers het eerste wat je ziet van een gebouw. Een gerestaureerde gevel zal er terug als nieuw uitzien.
Daarom is het een goed idee de gevel te laten restaureren. Bovendien zorgt restauratie voor vernieuwde bescherming van het gebouw. Gevelschade kan zich na verloop van tijd gaan uitbreiden, zelfs tot aan de binnenkant van de woning toe. Een beschadigde gevel is bijvoorbeeld ook vatbaar voor vochtproblemen. Om ernstige schade te voorkomen, doe je er dus goed aan de gevel terug te laten restaureren.

Bescherming gevel

Je kan jouw gevel beschermen door het plaatsen van een hydrofuge. Bij een hydrofuge maken we je jouw gevel water werend en dit lost in veel gevallen vochtproblemen in je woning op. Toch zijn er nog meer voordelen aan verbonden:

 • Gevel wordt minder snel vuil
 • Mossen en algen groeien minder snel op de gevel
 • Langere levensduur van de gevel

Kaleien

Kaleien is een eeuwenoude schildertechniek waarbij een dunne kalkpleister met een blokborstel op de muur (meestal metaalwerk) wordt aangebracht. Men kan deze zo laten of men kan deze afwerken met een kalkverf of een dampopen siliconenverf. Deze siliconenverf kan men op kleur krijgen. Men kan nog opteren voor een hydrofuge.

Steenstrips

Is een buitengevel toe aan renovatie? Dan zijn steenstrips geschikt. Steenstrips kan men combineren met verschillende soorten isolatie. Dat is ideaal als u jouw huis langs buiten wil isoleren en toch nog steeds de look van een bakstenen muur wil behouden. Gezien de ruime keuze in kleur en formaat, is er voor elke woning en elk gebouw een passende steenstrip te vinden. Steenstrips hebben een lange levensduur en zijn uitermate sterk.