Tuinaanleg & onderhoud

Tuinontwerp

Mensen brengen meer groen in huis en genieten graag lang van het buitenleven. Hierbij wordt de grens tussen binnen en buitenleven zeer dun. De gediplomeerde aannemers van DJOBS houden daar rekening mee bij het ontwerpen van uw nieuw tuinplan. Het plan gaat niet alleen afgestemd zijn op uw gezinssituatie en levensstijl, ook gaat het perfect bij uw woning aansluiten.
Wij zorgen ervoor dat uw droomtuin gerealiseerd wordt en u voor 100% van uw tuin kan genieten.

Hoe gaan we te werk

Zaakvoerder Dries en onze architect komen persoonlijk bij u langs voor een verkennend gesprek, waarin al uw wensen, eisen en behoeften aan bod komen.

Na een opmeting en de grondgesteldheid presenteren we u het voorontwerp en een budgetindicatie. Aanpassingen zijn dan nog altijd mogelijk.

Na goedkeuring stellen wij een professioneel uitvoeringsplan op, waarbij ook de keuze van planten en materiaal concreet wordt.

We bespreken samen een startdatum en realistische uitvoeringstermijn.

Tuinrenovatie / Heraanleg

Mensen evolueren, levens veranderen en ook een tuin moet mee met zijn tijd. U bent uw tuin beu of verlangt naar een andere tuinomgeving? DJOBS staat in voor de renovatie en zorgt dat uw tuin letterlijk en figuurlijk meegroeit.

Voor elke job kan uw een correcte en eerlijke prijs verwachten.

Tuinaanleg

Wij streven ernaar uw tuin aan te leggen naar al uw wensen.
Als tuinaannemer staan wij in voor de volledige aanleg van uw tuin.
Met onze ervaring zal uw tuinplan met vakbekwaam en efficiëntie worden uitgevoerd. Wij beschikken over de benodigde gereedschappen en machines zodat uw tuin er jaren goed uitziet.

Zo zorgen wij voor de bestrating, beplanting, bodemverzorging en alle andere aspecten van de tuinaanleg. Ook voor de aanleg van zwembaden of vijvers kan uw bij ons terecht.

Tuinonderhoud

DJOBS doet er natuurlijk alles aan om u in geuren en kleuren te laten genieten van al wat groeit en bloeit in uw eigen stukje natuur. Om al dat moois te onderhouden, voeden en te verzorgen zijn echter een flink stel groene vingers nodig én een neus voor tuinonderhoud.
Dit gaat veel verder dan het gras maaien en de haag scheren. Ook voorjaars- en zomersnoei, beregening, bomen vellen, bemesten, cultiveren, verticuteren en uw tuin winterklaar maken behoren tot onze taken.

Hebt u geen tijd, zin of kennis van zaken of gewoon niet meer de mogelijkheid om zelf uw tuin te onderhouden. Dan helpen wij u daarbij van a-z. U kan kiezen voor een eenmalig onderhoud, waarbij we werken met vaste prijzen. Of u kan kiezen voor een onderhoudscontract. Hierbij geven we een vaste prijs per jaar.  Het zijn dus enkel onderhoudscontracten op maat.

Aanleg van terrassen en opritten

Je wilt je terras of parking laten aanleggen. En je zoekt een vakman die thuis is in alle bestratingsmaterialen. Kies dan voor “DJOBS”. Wij werken met onze eigen “beklinkeraar”.
Die voor u alle buitenwerken doet van a-z i.v.m. verhardingen.
Altijd met één doel: kwaliteit voor elke verharding van je oprit  tegels, klinkers, kasseien, platines, dolomiet …