Reinigen van uw gevel

Door het verwijderen van aanslag en vuil komt uw gevel opnieuw tot leven. Het verschil is enorm. Uw gevel is zoals nieuw en het oorspronkelijke karakter van uw gevel komt volledig terug tot zijn recht. Wanneer de gevel heel hard aangetast is, kan vocht vrij spel krijgen op uw binnenmuren. Dat kunt u best voorkomen!

Door de gevel eerst te reinigen en daarna te beschermen, herstelt u de vochtwerende functie ervan. Tot slot geeft een grondige gevelreiniging een absolute meerwaarde voor uw woning.


DJOBS reinigt alleen gevels met stoomreiniging. Dit type van gevelreiniging is bedoeld voor gevels die vervuild zijn en last hebben van mos en algen, maar waarbij de staat van de buitenmuren en gevelbekleding prima in orde is.


Het vuil wordt door de stoomreiniging losgemaakt en afgevoerd. Doordat de temperatuur van het water erg hoog is, worden meteen ook alle bacteriën gedood.

Zonnepanelen reinigen

Na elke schoonmaak neemt het rendement van uw zonnepanelen toe met ongeveer 7 %. Een periodieke reiniging zorgt dus voor een langere duurzaamheid én een beter rendement van uw PV-installatie.

Boosdoeners voor vervuilde zonnepanelen zijn opwaaiend stof uit een veld, mos, bladeren en vogeluitwerpselen. Experten adviseren om minstens één keer per jaar uw installatie te laten reinigen. Ideaal is een reiniging van twee keer per jaar.

DJOBS reinigt uw zonnepanelen met Osmose water. Hiermee garanderen we u dat we geen kalk, zout of andere mineralen achterlaten. Wat is dan het verschil met een reinigingn met gewoon kraantjeswater? Wel, met kraantjeswater komt er een ‘laag’ boven uw zonnepanelen  Die houdt zonlicht tegen. Uiteraard veroorzaakt dit rendementsverlies en laat dat nu net dé reden zijn waarom u ze laat reinigen.

Hoe maken we de zonnepanelen schoon?

DJOBS doet dit met Osmose water (zuiver water). Door het schoonmaken van zonnepanelen via het gebruik van Osmose kunnen we u garanderen dat we geen kalk, zout of andere mineralen achterlaten op uw panelen.
Wanneer u gewoon kraantjeswater zou gebruiken, komt er namelijk een ‘laag’ boven de zonnepanelen die zonlicht zal tegenhouden. Uiteraard brengt dit een rendementsverlies met zich mee en laat dat nu net een van de redenen zijn waarom u ze laat reinigen.

Algemene opkuiswerken

Eerste opkuis van woningen of gebouwen na verbouwingen, brand, faillissement, sterfgeval, enzovoort. Maar ook het klaarmaken van panden voor verkoop.

  • Schoonmaak voor oplevering van uw woning of pand
  • Bouwafval afvoeren
  • Kuisen van de keuken, ramen, trappen, vloeren etc.
  • Stofvrij maken na verbouwingswerken
  • Vervuilde panden schoonmaken
  • Woningen & panden leegmaken