Waarom uw dak reinigen?

Of het nu gaat om een hellend of plat dak, voorkomen is altijd beter dan te genezen! Vochtstof en mogelijk ook het ontbreken van zonlicht zorgen voor de groei van mos en algen op uw dakbedekking.

Wat zijn hiervan de gevolgen?
Door vuil en mos te lang op het dak te laten groeien, kan de dakbedekking verzwakken. Zo kunnen er lekkages ontstaan. Denk hierbij aan barsten, scheuren, insijpelend vocht en zelfs schimmels. Een goede dakreiniging is daarom zeer belangrijk. Dit zorgt namelijk voor een betere duurzaamheid van uw dak én een heel ander en aangenamer zicht.

Het risico van een slecht onderhouden dak?

Met een slecht onderhouden dak krijgt u op termijn met grote kosten te maken. Niet zelden blijkt een renovatie nodig. De kostprijs voor een nieuw onderdak en/of nieuwe dakbedekking ligt uiteraard meermaals hoger dan onze dakreiniging. Rekent u mee?

Wij reinigen ook uw dakgoten

Bij het reinigen van daken nemen we ook altijd de dakgoten onder handen. Een verstopte dakgoot kan immers de afvoer verstoppen. Bovendien kan uw goot door het gewicht van alle bladeren, takken, vuil en mos ook loskomen of zelfs afbreken.

Bescherm uw dak extra met een laag coating

Na het reinigen van uw dak kunnen we op uw verzoek een extra laag coating aanbrengen. Deze extra laag bescherming zorgt ervoor dat uw dak langer schoon en vrij blijft van nieuwe aanslag van mos en algen. Een absolute aanrader!